2018 10 19 mijn huis op maat

Informatie bijeenkomst over ouder worden en wonen

Stichting Wonen Leudal verzorgde op vrijdagmiddag 19 oktober de presentatie: Mijn huis op Maat. Er zijn veel slimme en (vaak) kleine oplossingen waarmee u uw woning kunt verbeteren. Zodat uw huis zo lang mogelijk een thuis kan blijven. 
Meer informatie vindt u op de website www.MIJNHUISOPMAAT.nl  
Nienke Muysers van Synthese maakte de resultaten bekend van de preventieve huisbezoeken bij 75 plussers in Heythuysen en zij presenteerde het nieuwe project van Gemeente Leudal en Synthese: een Dementievriendelijke Gemeente. Tot slot gaf Wethouder Janssen  zijn visie op een Seniorvriendelijke Gemeente. Hij beantwoordde veel en soms pittige vragen van de toehoorders, die in grote getale naar deze bijeenkomst waren gekomen. Het was een leerzame en gezellige middag.