2019 04 14 voorjaarslunch

Namens Heitser Burenhulp en de Seniorenvereniging werd door de commissie eetpunt op zondag 14 april een lentelunch georganiseerd onder het motto: ‘samen tafelen en samen genieten’.  Na het initiatief van 2018 bleek ook dit jaar de lentelunch weer een schot in de roos. Er namen 130 gasten deel aan deze lunch waarna ze konden genieten van live muziek van de Beek en Bos band. Deze muziek zorgde ervoor dat ook het natafelen een succes werd. Evenzo viel de aangeboden loterij goed in de smaak. Vele gasten gingen met een ‘gezond pakketje’ naar huis.

Uit de vele reacties bleek dat de deelnemers weer uitkijken naar een vervolg in 2020.

Een aantal deelnemers aan de lunch zijn ook elke derde dinsdag van de maand aanwezig bij de door de commissie georganiseerde eetpunten. Degenen die hieraan nog niet deelnemen zijn van harte welkom om ook bij dit maandelijks diner te genieten van het samen eten in een gemoedelijke en gezellige sfeer.