2019 07 27 vakantieweek zaterdag

Helaas alweer de laatste dag. De gezellige afsluiting van de Senioren Vakantieweek vond plaats op de locatie van schutterij St. Nicolaas met 70 deelnemers. De weergoden bleken het na enige aarzelingen uiteindelijk toch goed met ons voor te hebben. Iedereen werd op gepaste wijze ontvangen door twee marketentsters van de schutterij, zij deelden ook nog lekkere hapjes uit. Onder het genot van een heerlijk stuk  – door Heerschap gesponsorde – vlaai werden we onthaald op een bijzonder sfeervol optreden door zangeres ELMAH uit Heythuysen. In de pauze werd het publiek verrast met het debuut van de Heytser Angels. Zij zongen vol overgave en passie het KBO-clublied op tekst van Ton Thijssen. De afsluiting werd verzorgd door het koor Dan Shanty uit Nederweert. Zij namen ons mee op een speciale muzikale reis vol met meezingers.We werden ook nog getrakteerd op hartige snacks. Rond 5 uur ging iedereen voldaan huiswaarts.