2019 11 15 presentatie likeuren

Presentatie Likeuren  vrijdagmiddag 15 november 2019

Gastheer en entertainer Willem Heuzinkveld had een prachtig buffet van oud Hollandse likeuren, jenevers en verschillende advocaatsmaken voor ons klaargezet. Er waren zelfs alcoholvrije en suikervrije drankjes. Hij vertelde op zeer humoristische wijze  over de geschiedenis en de gebruiken die bij likeuren in het verleden gangbaar waren. Er kwamen mooie namen voorbij zoals onder andere Vergeet mij niet,  Eau de ma tante, Naveltje bloot en Hansje in de kelder. Achter elk likeurtje zat een schitterend verhaal waarom deze drankjes vroeger gedronken werden. Ter illustratie van zijn betoog kwamen er verschillende typetjes voorbij die zorgden voor heel wat hilariteit. In de pauze en na afloop van zijn presentatie was er onbeperkt toegang tot het drankenbuffet en kon iedereen genieten van de lekkere advocaatjes en likeurtjes.
De seniorenvereniging kan terugkijken op een zeer geslaagde middag.