21 januari

Naar de film: Neem Me Mee

Op vertoon van de KBO-ledenpas krijgen leden iedere 3e zondag van de maand korting voor filmvoorstellingen van Foroxity KBO-filmclub.

De film begint om 11.00 uur. KBO-leden betalen € 6,00 en introducees € 8,– aan de kassa. Neem uw KBO-pas mee naar de bioscoop! Foroxity is te vinden op Kazerneplein 4 in Roermond. 

Zondag 21 januari draait de film: Neem Me Mee

Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, Oogappels) neemt u op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. Met een sterrencast van gerenommeerde acteurs zoals Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk en een titelsong van André van Duin.

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone.

Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen, meedogenloze satire en een uitbundige esthetiek in een verhaal over de ondergang van het Europese kolonialisme.

In het kort

  • Naar de film: Neem Me Mee
  • Datum: 21 januari
  • Aanvang: 11:00 uur
  • Einde: 13:30 uur
  • Locatie: Foroxity Roermond

Aantal keer bekeken: 132

Deel deze activiteit op het platform van uw keuze!