Over Seniorenvereniging Heythuysen

Wie zijn wij.

Bent u op zoek naar een ondernemende, energieke en gezellige vereniging waar senioren elkaar kunnen ontmoeten? Zoek niet verder, Seniorenvereniging Heythuysen staat klaar om u met open armen te ontvangen! Omzien naar en zorgen voor elkaar en volwaardig kunnen meedoen in de samenleving. Dat zijn onze kernwaarden. Lees verder en ontdek wie wij zijn en wat we te bieden hebben!

Seniorenvereniging Heythuysen is een grote vereniging met ruim 600 leden en veel vrijwilligers. Actief zijn, actief blijven en genieten zijn belangrijk voor een gezonde en gelukkige levensstijl. Daarom bieden we een scala aan activiteiten die gericht zijn op ontmoeten, bewegen en genieten. We hebben voor ieder wat wils!

Als u van bewegen en sporten houdt, hebben we diverse sportgroepen waar u aan kunt meedoen. Van wandelen en fietsen tot fitness, er is altijd wel een activiteit die u leuk vindt. Naast het bewegen organiseren we ook veel ontspannende activiteiten, zoals de maandelijkse eetpunten en de excursies. Het gaat daarbij vooral om elkaar ontmoeten, de gezelligheid en het samen delen van mooie herinneringen.

Ook kennis en zelfontplooiing zijn belangrijk. We organiseren daarom boeiende themalezingen en informatieve bijeenkomsten. Of je nu geïnteresseerd bent in gezondheid, technologie of wonen, we zorgen ervoor dat er altijd iets interessants op het programma staat. Onze sprekers zijn deskundig en gepassioneerd, en zullen u zeker inspireren en informeren.

Seniorenvereniging Heythuysen geeft ook ondersteuning bij de jaarlijkse belastingaangifte. Heeft u vragen over wonen, welzijn en zorg, onze ouderenadviseurs helpen u daar graag bij.

Seniorenvereniging Heythuysen is aangesloten bij de provinciale bond KBO Limburg, die belangenbehartiging en dienstverlening naar senioren toe hoog in haar vaandel heeft staan. KBO Limburg is onze gesprekspartner van overheden op provinciaal en landelijk niveau. Dat betekent dat u als lid van onze vereniging prima op de hoogte blijft van wijzigingen in de zorg, ons pensioen- en belastingstelsel en van vele andere ingrijpende veranderingen die de 55-plusser aangaan. Die onderwerpen worden In het gratis maandblad ONS van KBO Limburg uitgebreid toegelicht.

Op gemeentelijk niveau behartigen de Stichting Ondersteuning Seniorenverenigingen Leudal (SOSL) en de Stichting Wonen Leudal (SWL) de belangen van onze senioren.

Op de website staat heel veel informatie. Heeft u na het lezen nog vragen, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden.

Wij zijn een vereniging voor senioren van vandaag en morgen, samen met en samen voor elkaar.
Van harte welkom.

Lid worden?
Aanmelden kan gemakkelijk via het aanmeldformulier.

Aantal keer bekeken: 1.615