Biej Sjrake – Senioren vakantieweek 2022

20220730

Ook voor de vierde en laatste activiteit in de SENIORENVAKANTIEWEEK 2022 waren de weergoden de organisatie wederom gunstig gezind. Een kleine 100 aanmeldingen waren er voor deze gezellige afsluitende middag bij Cafe Sjrake in Roggel. En gezellig was het!!! Bij aankomst op de locatie werden alle gasten allerhartelijkst ontvangen door hostess Kitty en purser Thei beiden in de rol van bemanningsleden van de Henri Doarna!!! Deze boot was speciaal voor deze gelegenheid afgemeerd aan de Roggelse Beek.

De gasten werden door het duo op hun gemak gesteld met een pepermuntje en een vleugje 4711. Ook werden er instructies gegeven en oefeningen gedaan in geval van ernstige calamiteiten. Je weet maar nooit. Zeer zeker geslaagd.

Het programma gaf verder een optreden aan van de groep Sante Kroam uit Nederweert. Deze wisten ons deze middag te vermaken met muziek en allerlei sketches. Met dit entertainment en een drankje erbij was het deze middag goed toeven in de tuin van Cafe Sjrake.

Als kers op de taart werd de middag afgesloten met een zeer goed verzorgt warm/ koud buffet. Zoals we gewend zijn in de vereniging liet iedereen zich dat goed smaken.

Voorzitter Joos Jenniskens sloot de middag af met een terugblik op een zeer geslaagde derde editie van de de SENIORENVAKANTIEWEEK. Het weer, de activiteiten … alles zat mee dit jaar. Een woord van dank voor alle mensen die bij hebben gedragen aan deze vakantieweek. Op naar volgend jaar voor een volgende editie.

Foto’s gemaakt door Ton Moonen en Joos Jenniskens.

Deze pagina is 246 keer bekeken