Educatie

20221021

“Ik heb er heel veel van opgestoken vanmiddag. Veel goede informatie en adviezen. Ik weet nu beter waar ik moet zijn met mijn vragen.” Enkele van de vele positieve reacties op de lezingen tijdens de themabijeenkomst Zorg, ondersteuning en dienstverlening op 21 oktober in de Bombardon.

Enthousiast hebben 5 gedreven sprekers uitleg gegeven over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Bert van Tilburg), maaltijdvoorzieningen (Godelieve Aben), de thuis- en wijkzorg (Roos Bongers en Fleur Emonts), Zorgmies (Henk Jacobs) en welzijnsorganisatie Synthese, die voor de Gemeente Leudal werkt (Francie Lommen).

Meer informatie kunt u vinden in de Informatiegids zorg en leefbaarheid Leudal. De papieren versie is te verkrijgen bij het gemeentehuis.
Digitaal is de informatiegids te downloaden via https://www.leudal.nl/_flysystem/media/informatiegids-zorg-en-leefbaarheid-leudal-2022.pdf.

Kortom een heel geslaagde en goed bezochte (75 aanwezigen) themabijeenkomst. Voor de perfecte organisatie, hartelijk dank aan en complimenten voor Naantje van de Nobelen en Ine Cranen. De technische ondersteuning was in vertrouwde handen van Kees van der Heijde.

Deze pagina is 308 keer bekeken