Eindejaarsviering

15 december 2023

Sfeervolle en gezellige eindejaarsviering!

Vrijdagmiddag 15 december hebben we in een bomvolle Bombardon een gezellige eindejaarsviering gehad. Na de opening hield Bert van Tilburg namens het bestuur een (terug)blik op het afgelopen jaar en schetste hij de maatschappelijke situatie van dit moment. Hij hield de rede bij afwezigheid van en namens onze voorzitter Joos Jenniskens. Een kaars voor de mensen die ons afgelopen jaar zijn ontvallen werd aangestoken.

Het aansluitende zingevingsmoment sloot naadloos aan bij de rede van Bert: verharding van onze maatschappij, zinloze oorlogen, mensen op de vlucht en een steeds grotere afstand van mensen onderling. Laten we meer respect voor elkaar opbrengen en vaker in onze kleine kring kijken waar we elkaar kunnen helpen en een luisterend oor hebben voor onze medemensen. Muziek en gedichten wisselden elkaar af.

Na de pauze hebben we genoten van de muziek van onze “eigen Rolling Stones”, Bie-ein-geraaptj. Het een na laatste optreden van deze zangers uit Leudal. Meezingen en “sjoenkelen”, wat eenieder graag deed! Het welbekende veldboeket werd heel terecht uitgereikt aan Naantje van de Nobelen.

Daarna was er volop tijd om gezellig samen te zijn en te kletsen. Dit ging gepaard met heerlijke kippenpasteitjes en lekkere broodjes. We hebben vele mooie en lieve complimentjes ontvangen! Geweldig, een onvergetelijke middag voor iedereen.

Met dank aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om deze middag te doen slagen!

Dankjewel en hele fijne feestdagen!

Hieronder een sfeerimpressie met foto’s en een video

Deze pagina is 346 keer bekeken